Battle of the FourSide, karitatív breaktáncverseny Get Up The Flowtól!

A Get up the flow. alapítója Varga Barbara, táncos tanulmányait 2000-ben kezdte, melyet jelenleg is folytat a Táncosok Országos Szövetségénél modern-kortárs műfajban. Tanulmányai során megismerkedett számos különböző fajta tánc stílussal is. Első versenye két évvel ezelőtt, West Side Balaton Jam néven valósult meg, Keszthelyen az Urban Dance Hungary közreműködésével. Második versenysorozata a Battle of the FourSide Jótékonysági Breakverseny, mely először tavaly január 5.-én került megrendezésre a Budapesti Aréna Plázában.
A rendezvény keretein belül zajlott az adománygyűjtés a Tűzoltó utcai gyermekklinika javára. A tavalyi nevezők száma nem várt sikereket ért el és egy nagyon kellemes párbaj kerekedett. Több mint száz táncos tette tiszteletét és mérkőzött meg a jó cél érdekében. Magyarország, Ausztria, Ukrajna, Románia, Lengyelország, Franciaország és Oroszország is jelen volt. Emellett persze ahogy eddig, a zsűriben országunk nagyjai, az Elementary Force és Enemy Squad mélyen tisztelt képviselői foglaltak helyet (B-boy Thunder, B-boy Law, B-boy Fili, B-girl Andi), spanyol vendégük, Break Bern társaságában. A lemezjátszók mögött a karcosok klubjából Q-CEE és mindannyiunk számára ismert Owiz biztosította a talp alá valót.
Idén a zsűriszámot és kategóriát bővítve 7 elismert táncos ül a bírák soraiba, (B-boy Kiddy, B-boy Thunder, B-boy Zsolesz, B-girl Andi és Mohlasz Vivien) idei vendégükkel, ki nem más, mint Dr.ill Ausztriából. A párbaj házigazdái; az Urban Dance Hungary alapítója, Szederkényi Zsolt “Papi” és nem más mint Ganxsta Zoli lesz.
A zenei aláfestésről, pedig egy kőkemény trió, minek tagjai a szokásos módon, Q-CEE, Owiz és GYöReMiX! gondoskodik majd.
Minderről azt kell tudni, nincs nevezési díj és nincs nyeremény összeg. A cél, hogy a klinikának szánt urnába minél több pénz gyűljön össze. A versenyen indulók száma limitált, érdemes időben jelentkezni a getuptheflow@gmail.com e-mail címen!
Majd mindezek után egy fergeteges afterparty veszi kezdetét a belvárosi Bródy Stúdióban, ahol a 70-80’ évek disco és funk valamint soulful és deephouse muzsikára rophatja minden táncos lábú fiú és lány. Az est házigazdái: Vittorio Waxman (Tilos rádió és a Bécsből érkező TJ Hicks (US).
.
A party mindenki számára ingyenesen látogatható!