vandals

Április 12-én jelenik meg a Vandals című utcai graffitis játék, melyet a francia Cosmografik készített. Maga a játék Comic (képregény) stílusban és grafikával íródott, aminek az elkészítéséhez és látványvilágához több neves külföldi művész (Lady Pink, Keith Haring, Miss Tic, Blek Le Rat) adta az ötleteit.

A játékban 5 városban (Párizs, New York, Berlin, Tokió, Sao-Paolo) és 60 pályán keresztül kell úgy elhelyezni a graffitinket, hogy közben nem kap el a rendőr, nem vesz észre a biztonsági kamera és/vagy nem kergetnek el a kutyák… (Ha elkészültél a rajzoddal, akár meg is oszthatod valamelyik közösségi hálózaton)

További érdekesség, hogy a játékban el van helyezve 40 olyan graff, ami a valóságban is létezik, ez egyfajta történelmi áttekintés, hisz a 60-as évekkel kezd és szépen sorban halad előre az időben.

A Vandals arra ösztönzi a játékosokat, hogy fontolják meg az egyes lehetőségeket, és gondosan tervezzék meg a következő lépést, hogy összegyűjtsék az összes rendelkezésre álló bónuszt az összes szinten.

minimum követelmények:

Op. rendszer: Windows 7 x64
Processzor: AMD Athlon II X2 245 vagy erősebb
Memória: 2 GB RAM
Grafika: AMD Radeon HD 6450 vagy erősebb